Comandă Creare Site Web 5 pagini

Completați formularul de mai jos cu detaliile necesare pentru crearea site-ului dvs. În scurt timp vă vom contacta pentru confirmarea detaliilor si inceperea proiectului. In 10 zile dupa primirea informatiilor si activarea contului de gazduire, site-ul dvs. va fi online.

Instrucțiuni completare formular

Va rugam completati formularul de mai jos conform instructiunilor:

1. Sablonul de site:

Completati numele sau linkul sablonului pe care doriti sa il utilizam in crearea site-ul dvs. gratuit.

Aici gasiti lista cu cele peste 250 de sabloane pe care le puteti testa live. Alegeti-l pe cel care se potriveste cel mai bine necesitatilor dvs. si completati numele sau linkul in campul de mai jos (ex. Cabinet Stomatologic, sau https://www.elegantthemes.com/layouts/business/dentist-landing-page/live-demo ).

2. Paginile componente:

Enumerati paginile pe care doriti sa le contina site-ul:

De ex.: Home, Despre noi, Servicii, Potofoliu, Contact. Daca doriti mai mult de 5 pagini, putem sa le realizam conform ofertei noastre de servicii suplimentare.

3. Informatiile din site:

Specificati daca detineti in format digital (text, imagini) informatiile ce urmeaza sa le publicam pe paginile noului dvs. site.

Daca aveti deja informatiile (documente text, word, pdf, imagini, etc.) va rugam sa le trimiteti pe adresa de email contact@entire.ro . Daca nu le aveti inca pregatite, sau le aveti doar partial, va rugam sa ne specificati in cat timp le puteti furniza integral.
Daca aveti nevoie de ajutor in conceperea si redactarea informatiilor, putem sa le realizam conform ofertei noastre de servicii suplimentare.

4. Numele de domeniu:

Daca detineti un nume de domeniu web, va rugam sa il specificati.

Daca nu aveti inca un nume de domeniu propriu, in pachetul de gazduire este inclusa si utilizarea gratuita a unui domeniu.ro in primul an. Ulterior, puteti sa il prelungiti.

5. Specificatii, note, intrebari:

Daca aveti specificatii sau intrebari pe care doriti sa le lamurim, va rugam sa le notati in campul de mai jos. In prima discutie pe care o sa o avem, vom lamuri toate aspectele care va intereseaza.

 

Găzduire

4 + 4 =